Visites

21 de gen. 2012

Cop de Rock: opinió i argument

El passat dimecres dia 18 de gener els alumnes de 4rt d'ESO vam anar a veure Cop de Rock. Cop de Rock és una història d'amors i desamors, enganys i de la vida de uns joves que s'ajunten formen un grup de música el qual no és gaire famós ni gaire conegut, però el volen donar a conèixer i per això la única noia del grup aconsegueix que una discogràfica es fixi en el grup. Un dia els hi donen una oportunitat per sortir a la televisió, però només es presenten dos components del grup, perquè els altres dos van a buscar unes noies que van conèixer quan van venir un cap de setmana al seu poble i els hi havien deixat un gran buit dins del cor. Per això les van a veure a les Terres del Ebre, però no s'imaginen els que es troben allí, tot es diferent, descobreixen que una d'elles estava al seu poble de despedida de soltera i Roc el noi que esta enamorat d'ella s'emporta una gran decepció. Però Ramon aconsegueix que la noia de la qual estava enamorat sortís amb ell.

Al passar 12 anys, tots es retroben però tot es diferent, Pau ha agafat una gran depressió que el condueix a la mort, Roc, Ramon i Julia el van a veure abans de la seva mort perquè el volen ajudar i Roc per poder ingressar-lo a un centre perquè s'ha aïlli de la realitat i es recuperi, ven totes les cançons de Cop de Rock, però això a Pau li sent pitjor i per això es suïcida. Llavors Roc, per poder recuperar les cançons ven el bar del seu pare i intenta recuperar les cançons però, Nuria que ara es la directora de la discogràfica fa el que vol amb les cançons però al pujar de estat el seu ajudant torna les cançons a Roc.

En general, el musical esta molt bé i a mi em va agradar molt perquè va ser molt emocionant perquè a la última cançó del musical (Cop de Rock) tothom es va posar de peu a cantar i en general jo crec que va agradar molt i que sortides com aquesta s'han de repetir però amb tot 4rt dESO perquè es interessant, això si esperem que no ens torni a passar el mateix amb el tren que una mica més i el perdem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada